Nieuwe clips uit A Million Ways to Die in the West

Vanaf volgende week is A Million Ways to Die in the West van Seth McFarlane (Ted, Family Guy) in de bioscoop te zien, dus is het hoog tijd voor wat lekkermakertjes in de vorm van video's.

Een kleine featurette waarin McFarlane en co-sterren Neil Patrick Harris en Giovanni Ribisi, iets vertellen over de beelden uit de trailer toont weinig nieuws ten opzichte van de trailer. Wel wordt nog eens benadrukt dat de western-comedy een moderne insteek heeft. 

A Million Ways to Die in the West vertelt over Albert. een schapenboer wiens vriendin (Amanda Seyfried) is gestolen door een andere man (Harris) omdat hij te laf was om een voorgevecht aan te gaan. Hij ontmoet Anna (Charlize Theron) die hem leert te schieten, maar als haar man (Liam Neeson) naar het kleine stadje komt moet hij laten zien dat er een echte cowboy in hem schuilt. De volgende clips tonen, in langere scènes uit de trailer, meer van de momenten tussen Albert en Anna.

De film draait vanaf volgende week in de bioscoop, maar FOK!kers kunnen 'm een dagje eerder zien. We organiseren met Universal Pictures een exclusieve screening op woensdag 28 juni. Check het actietopic op het FOK!forum voor meer informatie.