Kleine, moedige broodrooster hoofdrol in live-action film

Nee, je bent niet high of dronken, je hebt de titel goed gelezen. Er komt inderdaad een live-action film met een kleine, moedige broodrooster in de hoofdrol.

Productiebedrijf Waterman Entertainment heeft de rechten van The Brave Little Toaster gekocht en is van plan om er een live-action kinderfilm van te maken. Het verhaal komt van schrijver Thomas M. Disch die in 1980 een boek schreef over de keukenapparatuur. Met een lamp, elektrisch deken, een radio en een stofzuiger gaat de moedige kleine broodrooster op zoek naar hun eigenaar gemaand De Meester.

In 1987 was het broodroostertje al eerder te zien in de tekenfilm The Brave Little Toaster. Hoewel deze eerste film nog steeds veel dvd’s verkoopt waren vervolgfilms The Brave Little Toaster Goes To Mars (een adaptie van het boek van Disch) en The Brave Little Toaster To The Rescue (een film die tussen de gebeurtenissen van de andere twee films afspeelt) verre van populair. Waterman Entertainment wil van deze vierde film een nieuwere versie maken. Dus wie weet zien we deze keer naast een broodrooster een LED-televisie, iPhone en een koelkast met ijsblokjesmachine die de wereld redden…

In ander nieuws: het productiebedrijf heeft ook de rechten gekocht van Born Free, een film waarin een koppel in Afrika een verstoten leeuwtje opvoeden en uiteindelijk vrijlaten in de wildernis van Kenia. Een prachtige film, maar Waterman gaat er nu een andere kant mee op. Deze keer wordt het verhaal verteld vanuit het perspectief van de leeuw.

Broodrooster