Gordon geeft overspel toe

Gordon geeft toe dat zijn relatie over is omdat hij is vreemdgegaan. "Ik ben gewoon heel stom geweest", zei de zanger woensdag in RTL Boulevard. "Het is helemaal klote, maar ik kan het niet terugdraaien."

Gordon had twee jaar een knipperlichtrelatie met Raoul van der Heijden. Vrijdagavond ging Gorden in een club iets drinken en ontmoette een andere jongen. Vervolgens maakte iemand foto's van de twee zoenende heren en zette die op Facebook. Daarna nam Gordon de ander mee naar huis. "Ik ga niet zielig doen. Ik heb de grootste straf gehad, dat mijn relatie over is."

De 43-jarige zanger, die tijdens het interview zijn tranen niet kon bedwingen, vertelt dat hij na drie drankjes al behoorlijk aangeschoten was. "De eerste verantwoordelijkheid ligt bij jezelf. Je moet beter weten, maar in beschonken toestand denk je dat je de hele wereld aankunt."

Gordon heeft nog geen goed gesprek met zijn ex kunnen voeren. "Ik laat het eerst bezinken. Ik moet de scherven oprapen en proberen verder te gaan. Het is niet het einde van de wereld geloof ik."

De zanger vertelt dat de twee hun huwelijk al aan het plannen waren. Maar ondanks zijn verdriet kan Gordon weer grappen maken over het overspel. "Ik geloof dat ik het de volgende keer in een darkroom moet doen."