Kuijt dreigt met vertrek bij Liverpool

Dirk Kuijt heeft in de Engelse media met een vertrek bij Liverpool gedreigd als hij volgend seizoen niet meer speelminuten van manager Kenny Dalglish krijgt. De Nederlander krijgt volgend seizoen aan de rechterkant van het veld volgens Sky Sports en de Daily Mirror concurrentie van Jordan Henderson.

"Ik wil elke wedstrijd spelen. Het is een teleurstelling als dat niet gebeurt, zoals bijvoorbeeld in de finale van de Carling Cup. Ik voel me fysiek fit. Ik denk dat ik me eerder nog niet zo sterk heb gevoeld als nu. Ik ben er klaar voor om wedstrijden te spelen; elke wedstrijd van dit seizoen. Ik moet de manager ervan overtuigen dat hij mij vaker moet opstellen dan dat hij nu doet. Daar draait het nu allemaal om," zei Kuijt die zich thuisvoelt bij Liverpool en zijn loopbaan er af wil sluiten, mits hij niet op de bank terechtkomt.

"Zolang ik speel, hoor je mij niet klagen. Maar als het punt wordt bereikt dat ik niet meer elke wedstrijd word opgesteld dan moet ik wellicht een andere beslissing nemen. Maar ik denk daar nu nog niet te veel over na op dit moment."