Jennifer Aniston in 'Jackie Brown-prequel'

Jennifer Aniston en Dennis Quaid zijn in onderhandelingen om in de film Switch te spelen. De twee spelen een ongelukkig getrouwd echtpaar, schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline. In de film van regisseur Dan Schechter komen dezelfde personages voor als in Jackie Brown van Quentin Tarantino.

In Switch wordt Anistons beoogde personage Mickey Dawson ontvoerd door twee ex-gevangenen. Haar smoezelige echtgenoot is niet van plan het losgeld te betalen, omdat hij de misdaad ziet als een ideale manier om van zijn vrouw af te komen. De twee criminelen maken van de nood een deugd en betrekken de woedende Micky bij hun jacht op het geld van haar man.

De film is gebaseerd op het boek The Switch van Elmore Leonard uit 1978. Tarantino verfilmde diens boek Rum Punch uit 1992 als Jackie Brown. De twee ontvoerders uit Switch komen ook voor in die film uit 1997 en worden daarin gespeeld door Robert De Niro en Samuel L. Jackson. In Switch nemen John Hawkes en Yasiin Bey, beter bekend als rapper Mos Def, die rollen voor hun rekening.


Jennifer Aniston in 'Jackie Brown-prequel' (Foto: Novum)