Leonardo vindt Beckham niet te oud

De Braziliaan Leonardo vindt David Beckham niet te oud voor de Franse competitie. Dat zegt de technisch directeur van Paris Saint Germain dinsdag tegen de Franse sportkrant L'Equipe. De 36-jarige speler heeft een aflopend contract bij Los Angeles Galaxy en staat in de belangstelling van de Franse koploper.

Leonardo en Beckham kennen elkaar van AC Milan. Toen 'Becks' voor de tweede keer op huurbasis voor de Italianen uitkwam, was Leonardo daar trainer. "Beckham is uniek in de voetbalwereld. Hij is op dit moment erg gelukkig in LA. Alles kan gebeuren. Maar zijn familie heeft een grote stem in zijn beslissing."

Paris Saint Germain is dit seizoen in handen gekomen van een investeringsgroep uit Qatar. De ploeg gaf dit seizoen al 82 miljoen euro uit en ziet de voormalig aanvoerder van het Engels elftal in de winterstop graag komen. "Heb jij hem recent zien spelen? Ik ken hem erg goed. Als hij het niveau niet meer aan kan, zou hij niet komen. Hij zou de eerste zijn om dat toe te geven. Javier Zanetti is 38. Het zit allemaal in je hoofd."


Leonardo vindt Beckham niet te oud (Foto: Novum)