Tovenaar doet 3 maagden en laat ze samen vrijen

Een Saoedi-Arabische tovenaar is toegetreden tot het selecte gezelschap der bazen. De onbekende man uit de hoofdstad Riyad heeft met zijn eenogige slang maar liefst drie maagdenvliesjes doorboord. Vervolgens liet hij zijn slachtoffers voor zijn ogen seks met elkaar hebben.

De man van in de dertig beweert genezende krachten te hebben. Zo meldde zich onlangs een meisje bij hem dat last had van nachtmerries. Ze wilde dat de beste man deze voor haar kon uitleggen. "In zijn appartement wist de tovenaar haar ervan te overtuigen dat ze was bezeten door een boze geest", aldus een plaatselijke krant. "Deze kon alleen worden verslagen als zij seks met hem had. Ze stemde in en had vele malen seks met hem, waardoor zij haar maagdelijkheid aan hem verloor."

"Vervolgens vroeg hij haar de volgende keer haar twee zussen mee te brengen. Weer stemde ze toe, en de man had ook seks met de twee zusters. Ook hun maagdenvliezen werden doorgeprikt. Uiteindelijk slaagde hij erin de zussen lesbische incestseks met elkaar te hebben, met hem als toeschouwer."

Hierna was het verhaal nog niet klaar. De beste man chanteerde de vrouwen met hun onvrijwillige seksavontuur. Een van de zussen was er helemaal klaar mee en stapte naar de Commissie ter Bevordering van Deugd en Preventie van Ondeugd, de meest gevreesde islamitische wet-toezichthouder in het land. "Zij maakten een val voor de tovenaar in een winkelcentrum. Hier wilde hij het meisje nog een keer ontmoeten. Toen ze eenmaal bij hem in de auto zat, werd hij in de boeien geslagen."