Mama zet dochters (13) maagdelijkheid te koop

De politie van Salt Lake City heeft een 32-jarige inwoonster van de Amerikaanse stad opgepakt omdat ze de maagdelijkheid van haar dochter te koop had gezet. Voor een bedrag van 10.000 dollar mocht de koper het 13-jarige meisje ontmaagden.

De deal was al zo goed als rond. Ene 'Don' mocht het tienermeisje ontmaagden. De vriend van de moeder ontdekte echter de onderhandelingsberichten op de telefoon van zijn vriendin, en schakelde de politie in.

De moeder heeft bekend dat ze haar dochter heeft meegenomen naar een lingeriewinkel. Tijdens het passen opende zij het pashokje, opdat Don zijn 'koopwaar', slechts gekleed in bh en een stringetje, kon aanschouwen. Hierna was de koop snel beklonken. Voor tien ruggen mocht de beste man het meisje ontmaagden en zou hij nog een pijpbeurt krijgen ook, zo beloofde moeders.

Helaas voor de vrouw kreeg haar vriend lucht van de zaak, en besloot er een stokje voor te steken. De vrouw is opgepakt op verdenking van het seksueel uitbuiten van een minderjarige. Het is niet bekend of Don ook in de boeien is geslagen.