Maagdelijke studente genaaid door acteur

De 20-jarige Noëlle had onlangs een goed plan bedacht om een zakcentje te verdienen. De Antwerpse studente besloot haar maagdelijkheid te veilen. De veiling werd afgehamerd op een bedrag van maar liefst 50.000 euro. De hoogste bieder blijkt echter een Italiaanse acteur te zijn, die het meisje slechts wilde ontmaskeren.

De veiling van het maagdenvlies ging 7 weken geleden van start via een Nederlands escortbureau. Het doopceel van iedere bieder werd gelicht, waarna uiteindelijk 'een rijke Italiaanse zakenman' de studente mocht ontmaagden. Tijdens een Italiaans televisieprogramma, dat gisteravond werd uitgezonden, werd bekendgemaakt dat Noëlle was beetgenomen door Paolo Calabresi.

De acteur, die wilde weten of de Vlaamse schone een oplichtster was, bood een halve ton en besloot naar Nederland te vliegen. Terwijl hij dacht kennis te maken met zijn 'aankoop', kreeg hij op 1 mei slechts Noëlles zaakwaarneemster te spreken. Zij ging uiteindelijk akkoord met de deal, maar de studente zelf besloot niet met hem het bed in te duiken.

"Ze durfde niet meer, omdat ze heel erg aangedaan was door alle artikels die over haar waren verschenen. Ze voelde zich smerig en wilde haar maagdelijkheid absoluut niet meer verkopen", laat haar woordvoerster weten. De Italiaan zelf was ook nooit van plan geweest het meisje te ontmaagden. "Ik heb een vrouw en kinderen, waar ik heel erg gek mee ben. Ik wil de beelden van mijn ontmoeting wel graag gebruiken in onze show", reageert hij.

Noëlle zelf is waarschijnlijk nog steeds maagd. Het meisje weigert nog te praten over de veiling. Ze heeft inmiddels haar studie weer opgepakt.