Overzicht deelnemers Topklasse zondag

Na de laatste speelronde zijn alle beslissingen in de zondaghoofdklasse gevallen. Daardoor is nu definitief duidelijk welke clubs in de Topklasse gaan spelen. Er vielen vandaag nog drie rechtstreekse tickets te verdienen. Die gingen naar JVC Cuijk en EVV, die in de Hoofdklasse B zelf wonnen en concurrent Dijkse Boys zagen verliezen. In de Hoofdklasse C pakte Quick '20 het resterende ticket. De club uit Oldenzaal had aan een punt genoeg, maar won zelfs bij Achilles '29.

De volgende twaalf clubs spelen volgend seizoen zeker in de zondagafdeling van de Topklasse:

Achilles '29
AFC
Argon
Baronie
EVV
Gemert
Haaglandia / Sir Winston
FC Hilversum
JVC Cuijk
FC Lienden
Quick '20
De Treffers

De komende twee weken worden de play-offs gespeeld tussen de nummers vijf en zes van de diverse afdelingen. In een dubbele ontmoeting bepalen zij wie zich plaatst voor de Topklasse. De drie winnaars gaan door. Het gaat om de volgende duels:

VVSB - sv Venray
Dijkse Boys - Be Quick 1887
WKE - Hollandia

De drie clubs die verliezen, hebben door het wegvallen van Haarlem nog een herkansing. Zij spelen in een halve competitie. De winnaar speelt een beslissingsduel tegen de winnaar van eenzelfde competitie tussen drie zaterdagclubs. De winnaar daarvan gaat ook naar de Topklasse. Is dat een zondagclub, dan zal FC Oss op de zaterdag gaan spelen. Is dat een zaterdagclub, dan maakt FC Oss de zondagafdeling van de Topklasse compleet.