Ontwikkeling Aliens: Colonial Marines weer opgepakt

De ontwikkeling van Aliens: Colonial Marines  was uitgesteld door Sega zodat deze niet zou gaan concurreren met Aliens vs Predator waar Sega ook de uitgever van is. Begrijpelijk, maar nu Aliens Vs Predator  goede verkoopcijfers blijkt te hebben  in zijn eerste weken lijkt het niet meer dan logisch dat de ontwikkeling van die andere Aliens –game weer snel opgepakt gaat worden.

De medeoprichter van ontwikkelaar Gearbox Randy Pitchford meldde het volgende op een Engelse gamesite: “ We zijn heel erg enthousiast over het Alien-spel dat we in samenwerking met Sega en 20th Century Fox aan het ontwikkelen  zijn.” Dus hoe het er nu naar uitziet zal de game er inderdaad in de nabije toekomst aankomen.

Sega directeur Mike Hayes bevestigt dit nog eens indirect door te verkondigen dat ze de release van Alien: Colonial Marines laten afhangen van de verkoop van Alien vs. Predator. Nu heeft deze game matige reviews op zijn naam staan, maar de verkoop liegt er niet om. Sega zal dus het liefst zo snel mogelijk een nieuwe Aliens game in verkoop willen gooien!