FOK!radio: Week van de Friet in BelgiŰ

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Is het nou friet of patat? In ieder geval hebben de Belgen deze week iets op trots op te zijn: De Week van de Friet. Uit onderzoek blijkt dat onze zuiderburen nog altijd de snackbar trouw blijven en niet naar de Mc rennen. Dit jaar wordt het authentieke, pure en vooral sociale karakter van de frituurfriet benadrukt in de Week van de Friet. Daarnaast gaan er allerlei artiesten optreden in de 'Frietkot'. Kortom, wij zijn benieuwd hoe het allemaal zit met de Week van de Friet. We gaan het vragen aan de organisatie. Luisteren dus vanavond, live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Je kunt inmiddels stemmen op je favoriete admin, moderator of nieuwsposter. Oftewel: de FOK!verkiezingen zijn begonnen. De opzet is dit jaar anders. Modje BrandX weet er alles van en we spreken haar vanavond.

De columns op de FOK!frontpage zijn nu niet alleen meer op internet te lezen. De columnisten laten ook wekelijks hun kunsten horen in FOK!radio. Deze week hoor je Neuskleuter. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Wil je zelf nog wat kwijt in de uitzending, bel ons dan op 030-3200406 (normaal tarief).

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.
Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AACTegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!

De radiocolumn van deze week lees je hier.