Feyenoord met reserves naar Harkema

Feyenoord speelt vanavond, in het kader van de KNVB beker, tegen hoofdklasser Harkemase Boys. Trainer Mario Been zal een aantal reserve-spelers de kans gaan geven om zich met de vaste basiskrachten te meten.

Roy Makaay is één van de spelers, die in de basis zal starten. De routinier moest de afgelopen weken zijn meerdere erkennen in collega Jon Dahl Tomasson. Daarnaast zullen ook Georginio Wijnaldum, Diego Biseswar en Luigi Bruins aan de aftrap verschijnen.

"Ik hoop dat deze jongens in staat zijn te laten zien dat mijn woorden over een gelijkwaardige selectie werkelijkheid zijn," aldus Been op het digitale thuis van Feyenoord. "Ze krijgen nu een mooie kans om te laten zien of ze er zondag tegen NAC Breda ook bij willen zijn of misschien zelfs wel willen voetballen."

Voor Stefan Babovic, Stefan de Vrij en Luc Castaignos ligt een mogelijk debuut bij de Rotterdammers in het verschiet. Daarnaast zit Aleksandar Ignjatovic bij Feyenoord op de bank en zal Kevin Hofland als vervanger van de geschorste André Bahia fungeren.