FOK!: Müller beste Duitser ooit

Niet Franz Beckenbauer maar Gerd Müller mag zich volgens de FOK!-users beste Duitser ooit noemen. De spits versloeg zijn landgenoot in de finale van een forumtoernooi.

Op het voetbalforum van FOK! loopt sinds begin januari een toernooi waarin we op zoek gaan naar de beste spelers ooit. Allereerst wordt er uitgezocht welke spelers zich de beste van hun land mogen noemen. Toevallig was Duitsland het eerst aan de beurt. Bekende en minder bekende namen passeerden de revue, maar toch belandden Beckenbauer en diens oude ploeggenoot Müller in de finale. Der Kaiser nam snel een leiding van 5-2, maar uiteindelijk wist Der Bomber alsnog de stemmers op zijn hand te krijgen: 16-14.

Naast Duitsland zullen ook Argentinië, Brazilië, Engeland, Frankrijk, Italië, Nederland en Spanje hun eigen toernooi krijgen. De Engelse variant is op het moment in voorbereiding. Je kunt nog spelers nomineren. Na de unieke landenversies zal er nog een tournament komen waarin de beste spelers die niet uit een topland komen mee zullen doen. Als dit alles gedaan is zullen de (halve) finalisten van alle toernooien het uiteindelijke hoofdtoernooi vormen.