Uitslag SC Heerenveen - Vitória Setúbal

Heerenveen heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de UEFA Cup. Nadat de Friezen twee weken geleden met 3-0 wisten te winnen van Vitória Setúbal, bleef het vanavond in eigen huis 0-0

De Friezen liepen nauwelijks gevaar vanavond. Al mocht de ploeg van coach Gertjan Verbeek blij zijn dat de arbiter in de vierde minuut de Portugezen geen penalty toekende na een onbesuisde actie van een Heerenveen-verdediger. In de eerste helft had doelman VandenBussche weinig te doen, maar Heerenveen zelf kreeg amper kansen.

In de tweede helft bracht Setúbal een extra spits in voor een verdediger, maar de Friezen maakten geen gebruik van de extra ruimte die achterin ontstond. Daardoor bleef het 0-0.

SC Heerenveen - Vitória Setúbal 0-0

Scheidsrechter: Bozinovski (Mac)

Opstellingen

Heerenveen: Vandenbussche, Zuiverloon, Dingsdag, Hansson, J.Drost, Bosvelt, Prager, Pranjic, Nilsson, Friend, Alves.

Vitória Setúbal: Paulo, Nandinho, Hugo, Janício, Auri, Binho, Ribeiro, Sandro, Julien (Lebarthe/40), Lourenço, Amuneke.

Submitter:  Bron: FOK!