"Montoya zal zich verbeteren"

Ron Dennis van McLaren is positief over Juan Pablo Montoya bij zijn eigen team. Hij denkt dat het alleen maar beter kan gaan met Montoya bij McLaren. Montoya won gisteren zijn eerste Grand Prix sinds augustus 2003

“De carrière van Montoya zit nog in de lift. Hij heeft nog niet alles laten zien.”, zei Dennis. Hoewel de coureur onder andere kampioen is geworden in het Cart-kampoenschap in Amerika, heeft hij dit nog niet echt om kunnen zetten naar de Formule 1. Sinds hij zijn debuut heeft gemaakt in de Formule 1, heeft hij pas vier races gewonnen.

De afgelopen tijd zijn er twijfels ontstaan of Montoya zich wel voor de volle 100 % inzet. Ondanks die twijfels blijft Dennis positief: “Wij vinden het erg duidelijk dat Juan Pablo en het team elkaar goed begrijpen. Wij zeggen coureurs namelijk niet wat ze moeten doen, maar we laten ze zelf ook nadenken over alle dingen. Op die manier hebben ze de mogelijkheid om te beoordelen of ze zelf ook beter zijn geworden of niet."

De toekomstige teamgenoot van Montoya, Kimi Räikkönen, werd in Interlagos tweede. Ron Dennis is erg blij over het rijdersduo dat hij volgend jaar heeft: “Ik ben heel erg opgelucht dat we twee van zulke goede rijders hebben voor volgend jaar. Er zullen natuurlijk hoge verwachtingen zijn voor de rijders, maar ik denk niet dat daar problemen uit voort zullen komen.”