Vrouwen zijn gevaarlijk

Dat heb ik altijd al onbewust vermoed, maar ik kon er nooit echt mijn vingers achter krijgen. Gelukkig is daar nu hojatoleslam Kazem Sedighi, om ons uit de droom te helpen. Hij heeft namelijk ontdekt, blijkens mededelingen in het nieuws, dat vrouwen met te weinig kleren aan en promiscue gedrag, verantwoordelijk zijn voor aardbevingen.

Veel vrouwen die zich niet zedig kleden (..) brengen jonge mannen het hoofd op hol, zij corrumperen hun kuisheid en verspreiden overspeligheid in de maatschappij, wat (derhalve) het aantal aardbevingen doet toenemen”, zei Sedighi. Keiharde logica, geen speld tussen te krijgen.
Ik denk wel, dat het klopt, want nu deze geleerde het heeft uitgepluisd en wereldkundig gemaakt, is mij een heleboel duidelijk geworden, wat ik eerst niet kon verklaren.

Zo stonden enige jaren geleden mijn meubeltjes in het appartement, waar ik toen woonde, allemaal op de verkeerde plaats. Niet erg veel, een halve meter of zo verschoven, maar ruim voldoende om op te vallen. Ook was de deur van het balkon uit zijn verband gesprongen, en de voordeur zat zo dicht geklemd, dat ik alleen met moeite, grenzend aan geweld, naar buiten kon komen. Die nacht was een vriendinnetje blijven slapen, maar ik dacht daar niet aan, toen ik de volgende dag hoorde, dat Nederland door een zeldzame aardbeving was getroffen. Bij mij viel toen het kwartje niet (die bestonden toen nog!). Nu begrijp ik pas, dank zij de ontdekking van hojatoleslam Kazem Sedighi, dat die muts de boel heeft laten springen met haar wiegende onderlijf en swingende DD tieten! En ze was niet schaars gekleed, maar zelfs compleet naakt in mijn bed geklommen, toen ik even niet had opgelet. Dat was dus, achteraf,  de oorzaak van de aardbeving, waar ik overigens dwars doorheen geslapen had, omdat zij mij met haar lage lusten volkomen uitgeput had, zodat zij stiekem de wereld kon laten schudden. Zo’n slecht wijf, ik kan het nog niet bevatten.

Voor de bevinkjes, die wij die avond en nacht in mijn slaapkamer veroorzaakt hadden, heb ik altijd zelf – ten onrechte, is nu dus gebleken - enige verantwoordelijkheid gevoeld, omdat ik het wel een erg leuk spelletje vond, dat wij allebei zonder erg veel tegenzin speelden. Maar als ik toen had geweten, dat deze mooie, hete vrouw alleen maar uit was op de verwoesting van de aarde, had ik het natuurlijk nooit zover laten komen.  Ik zou echt wel tegengesparteld hebben, in plaats van mee. Ik zou mij zeker niet zo ongeremd hebben laten misbruiken, maar een stuk voorzichtiger. Mijn onwetendheid, destijds, pleit mij hopelijk vrij. Ik was nog een beetje jong, een beetje onervaren en had totaal geen inzicht in de ware bedoelingen van die gemene vrouwspersonen. Ik ben gewoon misleid.

Stel je toch eens voor, dat dit alles onbekend was gebleven, zoals voordat  de mededeling van hojatoleslam Kazem Sedighi ons bereikte. Dan zou ik onwetend naar mijn graf gaan, zonder mij ooit bewust te zijn van de ongelooflijke slechtheid van vrouwen. Dan zou ik zomaar gestorven zijn met de gedachte, dat vrouwen prachtige wezens zijn, die voor onnoemelijk genoegen en plezier in het leven zorgen, die het leven de moeite waard maken. En de last die  ze soms veroorzaken, ach, dat vergeet je snel als ze hun breuklijn aan het werk zetten. Maar dat is natuurlijk hun geheime wapen, waarmee ze al dat slechte kunnen veroorzaken. En als die soppende vagina’s  aardbevingen veroorzaken, wat voor narigheid kunnen ze dan nog meer regelen? Vulkaanuitbarstingen, misschien? Ik bedoel echte vulkanen, niet dat micro-vulkaantje van mij. Want dat ze dat kunnen laten uitbarsten, dat wist ik al, tot mijn grote genoegen.

Laten we even een moment stilstaan bij de magnitude van deze bevrijdende onthulling (10 op de schaal van Richter, schat ik). Want we kunnen niet negeren, dat het de onvolprezen ware religie is, die ons deze zegening heeft gebracht. Wat velen bestempelen als een ‘achterlijk geloof’, blijkt een diepgang in de gedachten van haar aanhangers te brengen, waar wij ongelovige honden nog wel iets van kunnen opsteken. Mannetjes als hojatoleslam Kazem Sedighi, dat zijn nog eens denkers. Die kunnen de mensheid, althans het mannelijk deel daarvan, van de eeuwige  verdoemenis redden, als wij maar naar ze willen luisteren. (Vrouwen hebben natuurlijk geen ziel, dat wisten de Romeinen al, dus daar valt niets aan te redden.)
Niks langs en over en tegen elkaar schurende tektonische platen, die plotseling gaan schudden en daardoor dood en verderf zaaien. Nee hoor, gewoon geile wijven, die hun pulserende pruimen niet onder controle willen houden, die zijn de oorzaak van aardbevingen. Niet van zeebevingen trouwens, want die bestaan niet. De zee beeft niet, die klotst alleen maar. Het zijn gewoon ook aardbevingen, maar dan van de aarde onder water, waardoor soms het water nog wat extra hinderijk meeklotst. Zoals in 2004 met die tsunami, dat was vast en zeker veroorzaakt door de sletten, die in bikini, of nog minder om het zondige lijf, aan het strand lagen te vibreren.

Nu ons de ogen geopend zijn, kunnen we er niet meer omheen. We moeten ons, nu meteen, allemaal bekeren tot het ware geloof.  We moeten ons hoerig vrouwvolk bedekken met boerka’s, en minstens vijf keer per dag het werk stilleggen om de ene ware god (m/v) te danken voor al het goede dat hij/zij ons geeft, en hem/haar te smeken om ons  zo snel mogelijk van het kutvolk te bevrijden, voordat de planeet in een gigantisch orgasme in elkaar klapt. Want dat is de dreiging, en dat gebeurt, als wij, rechtschapen mannen, ons niet te weer stellen.

Tot die tijd, dat het god (m/v) behaagt ons van de plaag, die vrouwen vormen,  te bevrijden, sluiten we ze op in de keuken. Of de slaapkamer, dat mag ook, maar er wordt beslist niet meer gebeefd, zelfs niet een beetje met batterijen. En de volgende die nog een aardbeving veroorzaakt, al is het nog zo’n kleintje, die wordt als voorbeeld publiekelijk gestenigd. Dat zal de dames, eh, ik bedoel, slettebakken, leren!
Weg met de vrouwen, dan komt alles goed. Ze zijn weliswaar lekker, maar ze zijn echt te gevaarlijk.
Vrouwen leiden tot onze ondergang, vraag maar aan hojatoleslam Kazem Sedighi.
Die weet er alles van.