Ralph

Column door VampiricDemon



“Godverdomme, hoerenjong! Ik zal je leren van mijn rookwaren af te blijven!”

Hij wreef over de kleine ronde littekens op z’n onderarm. Ze jeukten een beetje, zoals ze wel vaker deden als hij moe was.
Vreemd dat hij juist na zo’n heerlijke nacht moest denken aan z’n vader. Met een zucht draaide hij zich om en keek naar de man die naast hem lag in bed.

Het was een mooie man, met prachtige groene ogen en halflang donkerbruin haar met een kleine, bijna nonchalante, slag erin. Ralph heette hij. Ralph was alles wat een man zich kon wensen: hij was rijk, knap, welbespraakt en zeer succesvol.
Glimlachend drukte hij zachtjes een kusje op Ralphs voorhoofd en gleed uit bed. Bezweet en plakkerig als hij was kon hij wel een douche gebruiken.

Terwijl het warme water over zijn lijf liep, ging hij in gedachten een paar weken terug in de tijd. Hij had al een poosje een oogje op Ralph maar helaas was die altijd druk en bijna onbereikbaar. Althans, totdat hij ontdekte dat Ralph wel eens naar een homo-ontmoetingsplaats in de buurt ging.
Daar had hij zijn slag geslagen en na een vluchtige maar intense ontmoeting Ralphs telefoonnummer ontfutseld. Sindsdien hadden ze regelmatig contact gehouden. In het geheim, dat wel. Ralph wilde kennelijk niet dat zijn seksuele voorkeur publiekelijk bekend werd.

Een gladde prater was Ralph ook, waarschijnlijk de reden dat hij zo succesvol was. Ze moesten eens weten wat Ralph nog meer kon met z’n mond grinnikte hij bij zichzelf. Zoals dus afgelopen nacht wanneer hij….
Z’n gedachten worden onderbroken omdat de waterstraal stopt. Zachtjes vloekend stapt hij uit de douche en droogt zich af. Hij had gedacht dat zo’n luxe camper als deze wel langer heet water zou leveren.

Hij loopt terug naar het bed, kleedt zich aan en kijkt naar de plaats waar Ralphs kleren terecht waren gekomen. De verleiding weer niet weerstaan kunnende haalt hij Ralphs portefeuille uit z’n jasje en opent het. Niet geheel verbaasd vist hij er een ring uit. Het was duidelijk een trouwring, robuust maar toch sierlijk met een kleine blauwe steen in het midden. Een datum en een naam waren aan de binnenzijde gegraveerd. ‘Janet’ zo leest hij.
Die denkt ongetwijfeld dat haar man weer eens naar een meeting moet, denkt hij cynisch.
Zorgvuldig stopt hij de portefeuille terug in het jasje en loopt naar de wastafel om z’n tanden te poetsen. Het had hem al z’n speelse overredingskracht gekost Ralph te overtuigen om te spijbelen en niet naar de meeting te gaan zo bedacht hij al poetsend. Gelukkig had hij deze camper kunnen regelen en al Ralphs mogelijke bezwaren weggewuifd.

‘Privacy gegarandeerd’ was uiteindelijk de belangrijkste reden dat Ralph overstag was gegaan. Al zou je dat niet zeggen, gezien het enthousiasme dat hij aan de dag legde toen ze eenmaal onderweg waren dacht hij hardop en hij lachte met z’n mond vol schuim.
Door Ralphs handelingen en gefluister waren ze ten slotte hier gestrand. De camper was vast komen te zitten maar het had ze op dat moment niet veel kunnen schelen daar ze veel te druk waren met elkaar.

Hij spoelt z’n mond, zet de toiletartikelen weg, pakt een ontbijtbordje uit de kast, draait het gas open en smeert een lekkere boterham voor zichzelf. Met de boterham nog in de hand stapt hij uit de camper. Zachtjes sluit hij de deur achter zich. Hij loopt om de camper heen naar de voorkant en neemt de situatie in zich op. Ze stonden in een afgelegen stukje land, op een mooie open plek tussen de bomen. Het was nog vroeg maar de zon was al druk bezig de vroege ochtendmist te verdrijven.

De camper was over een boomstronk heengereden en zat vast. Hij zakt op z’n knieën en keek onder de camper. Er lekte redelijk wat vloeistof uit en de tank lijkt beschadigd. Met een zucht komt hij overeind. Hij loopt naar de rand van de open plek en steekt een sigaret op, inhaleert een paar keer diep en geniet van de verder mooie ochtend. Twee vogels kwetteren vrolijk naar elkaar.
Vrolijk? Nee.

'Niet alles is wat het lijkt’

Quasinonchalant schiet hij de brandende sigaret weg, steekt zijn handen in zijn zakken, draait zich om en loopt weg van de camper. Zijn gedachten dwalen weer af naar de vrijpartij van afgelopen nacht... Met name naar het moment waarop Ralphs ogen braken.

Even kijkt hij om en ziet dat de laatste flarden ochtendnevel samen met de camper in rook opgaan.
Zijn hand klemt zich om de trouwring, hij heeft nog een heleboel te doen.