Tongs kijk op de actualiteit #1 'democratisch gekozen'

Het vervelende van dat Geert Wilders weer eens z'n verantwoordelijkheid niet neemt, na eerst 75 % van z'n verkiezingsprogramma bij het vuilnis te hebben gezet, is dat-ie Frans Timmermans, de schuld gaat geven van de volgende 4 jaar rechts wanbeleid. Hij waarschuwt zelfs letterlijk, dat ie geen andere keus heeft.

Dat is typisch voor iemand met fascistoide trekjes die alleen maar kan regeren in een dictatoriaal systeem. 99% van de stemmen binnen sleept, waarbij de andere 1 procent ongeldig wordt verklaard. Z'n partij, Wilders zelf dus, unaniem is in deze samen met zichzelf genomen beslissing.

Helaas voor hem, leven we in een Democratie, met Democratische wetten. Vastgelegd in de Nederlandse grondwet, die hij eerder wilde verbieden. Hij kan nu verder doorgaan met de Tweede Kamer te beschimpen, tegen de aanstaande minister-president te zeggen dat-ie normaal moet doen en rechters te beschuldigen van corruptie.

Dan gaat het kleine Nederland straks groots genieten van onze Joost Klein op het Eurovisie Songfestival. Democratisch gekozen tot nummer één van Europa. Ik hoop dat Geert deze zware overwinning straks kan dragen. Ik heb er een Eurosceptisch hoofd in. Wel uitgezonden bij de NPO. Waar zelfs extreem-rechts een eigen omroep heeft.

Herman/tong80

Lowlands ? Higherground........!