Rusland wil een MAGA-paradijs bouwen nabij Moskou

In Rusland, het droomland voor veel magamerikanen, willen tweehonderd van hen een dorp net buiten Moskou gaan bewonen. Ver van verderfelijke invloeden van tientallen genders, ver van alles wat vreemd is, van ander gespuis, van door de overheid verplichte abortus na de geboorte en ver van de invloed van het cabal rondom de WEF en Bill Gates. Meer hierover bij VICE.

De Russische president Vladimir Poetin heeft westerse rechtsen en conservatieven het hof gemaakt door zichzelf te positioneren als een fervent verdediger van een traditionalistische, christelijk-Europese identiteit, waardoor pro-Russische verhalen over de invasie van Oekraïne wijdverspreid raakten in extreemrechtse en samenzweringsnetwerken.

De nog te bouwen nederzetting voor conservatieve Amerikaanse en Canadese immigranten die het Westen willen verlaten "om ideologische redenen", volgens de in Moskou gevestigde immigratieadvocaat Beslangurov zal gefinancierd worden door de immigranten zelf. Het zal een heerlijk plekje worden waar men met volle teugen kan genieten van de vrijheid zoals alleen Poetin die kan schenken, zonder lastig te worden gevallen door mensen met een risicovol geloof of vreemde huidskleur. Waar je mag zeggen wat je wilt. Nou ja. Over een bepaalde dingen dan. Poetin heeft al eerder dit soort plannen geopperd, maar of het er gaat komen en of deze mensen dan linea recta naar het front worden gestuurd na verbeurdverklaring van hun vermogen is nog niet helemaal duidelijk.

*MAGA is de afkorting van Make Amerika Great Again, een uitspraak van Donald Trump. MAGA  wordt vaak als aanduiding voor Trump fans gebruikt.