10 topfilms voor de herfst

11. SPECTRE

Voor de release van Star Wars: Episode VII - The Force Awakens in de winter, is er in de herst een film die eruit springt qua schaal en hoeveelheid fans. Het is de langstlopende filmserie ooit, en al meer dan 50 jaar genieten fans wereldwijd van de avonturen van de enige geheime agent wiens' naam bij iedereen bekend is: 007, ofwel James Bond. 

De geheim agent moet na de gebeurtenissen van Skyfall zichzelf weer terugvinden. M is alleen benieuwd naar iets in Bond's verleden. Een missie in Mexico blijft hem achtervolgen en leidt hem naar een criminele organisatie in het bijzonder, genaamd Spectre, en daar heeft Bond al eerder mee te maken gehad. De leider van de groep blijkt Bond al een tijd te volgen en wat volgt is een epische strijd tussen goed en kwaad, met de nodige stunts en explosies.

Verwachting:

Skyfall wist flinke indruk te maken, en alhoewel er op het einde misschien iets te enthousiast op de explosieknop gedrukt werd, is het te hopen dat daar nu van geleerd is. Bond staat altijd garant voor spektakel en succes, en voor de tweede is vrij weinig nodig. Er lijkt echter wel heel veel tijd besteed aan het verhaal. Zo gaan er geruchten dat de origin-story, dus hoe 007 zijn ouders verloor en hoe hij nou eigenlijk de beruchte geheim agent werd die hij nu is, verteld gaat worden. De titelsong is inmiddels uitgekomen, en dus is het bijna zo ver.

Trailer:

Het eerste beeld:

 

vanaf 29 oktober in de bioscoop.

 

Welke film(s) kijk jij naar uit? Laat het ons weten in de comments!