10 topfilms voor de herfst

6. Sicario

Een drugsconflict, in Mexico. We zagen het al heel vaak in zowel serie als film, dus is het een kunst om vernieuwend te blijven. Laat dit echter maar over aan Dennis Villeneuve, die met onder andere Prisoners en Incendies, een cv heeft waar je u tegen zegt.

Een FBI-agent, gespeeld door Emily Blunt, wordt naar het grensgebied tussen de VS en Mexico gestuurd om daar onderzoek te doen naar een drugsconflict. Wanneer ze daar echrter aankomt, blijkt de situatie een iets andere wending te nemen en weet ze niet meer wie ze kan vertrouwen in een voor haar totaal vreemd klimaat en omgeving.

Verwachting:

De eerste beelden zien er verschrikkelijk goed uit. Al staat de naam Villeneuve garant voor een erg langzame film, deze keer ziet het ernaar uit dat er genoeg snelle regie in zit en dat de scènes elkaar in een hoog tempo zullen opvolgen. Emily Blunt kiest haar rollen de laatste tijd erg zorgvuldig. Ook heeft Sicario al wereldwijd lovende recensies mogen ontvangen en dus is het voor thriller-liefhebbers waarschijnlijk genieten geblazen in de bioscoop.

Trailer:

Het eerste beeld:

Vanaf 8 oktober in de bioscoop.