Saints Row

Saints row heeft zoals je al kon vermoeden door de screenshots en de beschrijving een hoog urban gehalte. Het is dan ook niet vreemd dat de soundtrack doorspekt is met hiphop, RnB en weet ik veel hoe het allemaal mag heten. Gelukkig heeft men niet alleen aan de urban liefhebbers gedacht en zijn er ook zenders met klassieke muziek, jodelmuziek en muziek met gitaren. Bevalt dit allemaal niet dan is er gelukkig nog altijd de mogelijkheid om je eigen muziek op te zetten. Je kunt kiezen tussen al deze verschillende muziekstijlen door in je auto van radiozender te wisselen. Natuurlijk worden alle nummers ook aan- en afgekondigd door DJ\\\'s met allerlei flauwe grappen en verwijzingen naar het spel. Het is jammer dat ze soms wel heel erg flauw zijn en bij mij niet altijd in de smaak vallen.

De geluiden in het spel zijn prima uitgevoerd. De mensen die op straat lopen spreken je op allerlei manieren aan en auto\\\'s klinken erg goed. Het verwondert mij dan ook dat men ook in deze game geen tof klinkende toeters in de wagens heeft. Je hebt altijd het gevoel dat je op je driewielertje van vroeger zit. Misschien kun je in het tweede deel ook wel je claxon aanpassen, wie weet.



<\/center>
Aan de graphics van Saints Row valt weinig op te merken. Ze zien er voor een eerste generatie free-roaming game eigenlijk prima uit. Vooral de effecten steken er bovenuit. Vuur en ontploffingen zien er erg goed uit. Aan alle gebouwen die het spel rijk is zit ook nog een Nederlands tintje, want Streamline studios heeft een groot deel van deze gebouwen gemodelleerd voor Volition. Deze gebouwen zien er erg goed uit en passen prima binnen de stad. Er hadden echter wel wat meer mensen op de stoep mogen lopen en wat meer auto\\\'s door de straten mogen rijden. Dat de stad best compleet is komt door leuke details, zoals de telefoonnummers die staan op bushokjes die je ook daadwerkelijk in de game kunt bellen. Het is alleen zo jammer dat het spel last heeft van flink wat grafische bugs, zoals het verdwijnen van de snelweg onder je voeten op schijnbaar willekeurige momenten. Bij sommige mensen hebben ruiten van auto\\\'s ook meer weg van kippengaas dan van glas. Erg jammer, want als ze de game een maandje of wat later hadden uitgebracht waren dit soort bugs vast niet aanwezig geweest. De game kan zelfs door bepaalde bugs compleet crashen, dus vaak saven is gewenst.


<\/center>