Uitslag Excelsior - Go Ahead Eagles

Excelsior heeft in de slotminuten een gelijkspel overgehouden aan het duel met Go Ahead Eagles. De bezoekers uit Deventer leken op weg naar de overwinning in Rotterdam, maar dankzij een rake kopbal van invaller Oscar Uddenäs werd het alsnog 1-1.

Bij Excelsior en Go Ahead Eagles stond het bij rust nog 0-0, waarna de bezoekers uit Deventer tien minuten in de tweede helft dankzij een intikker van Jamal Amofa van dichtbij op voorsprong kwamen. Lang kon Go Ahead Eagles die voorsprong vasthouden, maar in de 83ste minuut maakte Oscar Uddenäs. De Zweedse invaller stond nog geen minuut in het veld toen hij raak kopte.

Na de 1-1 leek Exceslior ook de winst te pakken. Excelsior-aanvaller Redouan El Yaakoubi leek zijn ploeg op 2-1 te zetten, maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege een overtreding. Niet veel later raakte El Yaakoubi ook nog eens de lat, waardoor het 1-1 bleef in Rotterdam