PSV speelt in laatste groepswedstrijd gelijk tegen Arsenal

PSV heeft de succesvolle groepsfase van de Champions League afgesloten met een gelijkspel tegen Arsenal. In Eindhoven werd het 1-1 tegen de Engelse ploeg.

In de laatste groepswedstrijd stond er niks meer op het spel. PSV en Arsenal waren al zeker van de volgende ronde in de Champions League, waarbij de Engelse ploeg zeker was van groepswinst. Beide ploegen hadden enkele wisselingen aangebracht in hun basiself. Bij rust keek PSV tegen een achterstand aan, vlak voor rust maakte Edward Nketiah de openingsgoal.

Snel in de tweede helft kwam PSV op gelijke hoogte dankzij Yorbe Vertessen. Na de 1-1 kreeg de thuisploeg kansen op meer. Zo was Ismael Saibari er dichtbij alleen zijn inzet raakte de paal. Ook Arsenal kreeg kansen op de zege en in slotminuut kreeg Nketiah nog een uitstekende kans, die werd echter gekeerd door PSV-doelman Walter Benitez.