Uitslag FC Twente - PSV

PSV heeft ook de lastige uitwedstrijd bij FC Twente gewonnen. De Eindhovenaren waren in Enschede te sterk voor het tiental van FC Twente en won met 0-3, waardoor het nog altijd foutloos is in de eredivisie.

PSV had in de eerste helft direct de controle over de wedstrijd. Tot grote kansen kwam het niet in het eerste deel van de eerste helft. Na een directe rode kaart van Mees Hilgers na een harde overtreding van Mees Hilgers op Hirving Lozano had de ploeg van Peter Bosz een makkelijke avond in Enschede. Vlak voor rust kwamen de Eindhovenaren op voorsprong via Joey Veerman na een assist van Johan Bakayoko.

Direct na rust verdubbelde PSV de voorsprong via een eigen doelpunt van Robin Pröpper en was de spanning weg uit de wedstrijd. Tien minuten voor tijd maakte Bakayoko de 0-3 en dat was ook de eindstand in Enschede. Door de zege is PSV nog altijd foutloos in de eredivisie en heeft de koploper nu 39 punten uit dertien wedstrijden.