Uitslag FC Volendam - Excelsior

FC Volendam heeft zondag met 3-1 gewonnen van Excelsior en door de overwinning op de Rotterdammers staat Volendam niet meer laatste in de eredivisie, die eer is nu aan Ajax.

In de eerste helft ging het niet goed tussen FC Volendam en Excelsior, al waren de Rotterdammers iets sterker dan de thuisploeg en gingen ze de rust in met een 0-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Couhaib Driouech.

In de tweede helft kwam Volendam wel beter voor de dag. De thuisploeg maakte al snel gelijk via Benaissa Benamar, die raak kopte uit een voorzet van Josh Flint. Snel na de gelijkmaker nam Volendam ook de voorsprong dankzij Robert Mühren, die uit een carambole wist te scoren. Twintig minuten later maakte Milan de Haan de 3-1 en besliste daarmee de wedstrijd.

Door de overwinning is Volendam niet meer nummer achttien in de eredivisie, die plaats is nu voor Ajax.