Uitslag FC Utrecht - Feyenoord

FC Utrecht wacht nog altijd op zijn eerste punt van het seizoen. Ook de vierde wedstrijd van het seizoen ging verloren, in de Galgenwaard was landskampioen Feyenoord duidelijk te sterk, het werd 1-5.

De bezoekers kwamen al binnen tien minuten op voorsprong toen Gimenez de 0-1 binnenkopte. Utrecht kwam nog wel langszij dankzij Flamingo maar dat zou zo zo ongeveer het enige wapenfeit van de wedstrijd zijn. Na een fraaie voorzet van Ivanusec bracht Stengs Feyenoord weer op voorsprong en het was aan keeper Barkas te danken dat dat ook de ruststand was.

Kort na rust ging diezelfde Barkas echter in de fout en profiteerde Gimenez. FC Utrecht was daarna vooral bezig met de schade te beperken maar na een prachtige aanval scoorde Ueda de 1-4 en in de blessuretijd zorgde Minteh uit een counter voor het laatste doelpunt van de middag.

FC Utrecht

1 - 5

Feyenoord

19' Flamingo    8' Gimenez