PSV sleept gelijkspel eruit tegen Rangers in play-offs Champions League

PSV heeft dinsdag de eerste wedstrijd tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League gelijkgespeeld. In Schotland werd het 2-2.

PSV had in de eerste helft de controle over de wedstrijd, maar vlak voor de rust ging Ibrahim Sangaré in de fout. De verdedigende middenvelder verspeelde de bal in de eigen zestien, waarna Abdallah Sima op fraaie wijze Rangers FC op voorsprong schoot.

In de tweede helft herstelde Sangaré zijn fout. De Ivoriaanse middenvelder schoot raak na een goede aanval. Toch kwam Rangers FC weer op voorsprong. Na een snelle tegenaanval zorgde Rabbi Matondo na een assist van Cyriel Dessers dat de Schotse ploeg opnieuw op voorsprong kwam. Maar dankzij een knappe kopbal van aanvoerder Luuk de Jong zorgde dat PSV met een redelijk goede uitganspositie Schotland verlaat. Volgende week is de return in Eindhoven.