Meisje (14) laat moeder ombrengen door huurmoordenaars

Een tienermeisje (14) en haar vriendje (15) zijn in Rusland gearresteerd op verdenking van het inhuren van twee andere tieners om haar moeder te vermoorden. Anastasia Milosskaya, een 38-jarige makelaar, werd naar verluidt mishandeld en gewurgd in haar appartement in Balashikha, nabij Moskou. Haar lichaam, omwikkeld met plastic en een matras, werd achtergelaten in een vuilcontainer en later ontdekt door een conciërge.

Vóór haar dood had Milosskaya geprobeerd haar dochters vriend, die bij het gezin inwoonde, het huis uit te zetten, omdat ze hem als een slechte invloed op haar dochter zag.

Naar verluidt betaalde het tienerstel 350.000 roebel (ongeveer € 4.100) aan de twee ingehuurde tieners om Milosskaya te vermoorden. Alle verdachten zijn jonger dan 17 jaar en zijn aangeklaagd wegens moord en samenzwering tot moord.

Het meisje en haar vriend zouden van plan zijn geweest om van Milosskaya's spaargeld van ongeveer € 34.000 te leven. Als ze schuldig worden bevonden, kunnen ze een maximale gevangenisstraf van 10 jaar krijgen, aanvankelijk in een jeugdgevangenis.

Moeder en dochter (foto: Social Media)
Moeder en dochter (foto: Social Media)