FOK! Wat een weer: meer zon

winterbanner

Hallo!

In het zuiden en noorden van het land heerst momenteel nog vorst, daarom is daar ook code geel uitgegeven. Het gaat om de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Noord Holland, Zeeland, Noord Brabant en Limburg. In de loop van de ochtend, 9 uur zoals het er nu voor staat wordt deze weer ingetrokken. Dan zal de temperatuur iets boven het vriespunt komen wat ook het maximum is voor vandaag; 1 graad boven het vriespunt.

De weinge wind komt overwegend uit het zuiden, vanmiddag maak de zon nog wat zonuurtjes en blijft het droog. Ook vanavond blijft het droog met weinig wind, de nachttemperatuur ligt tussen de -3 en -5 graden. 

De komende dagen blijven we dit weerbeeld houden, overdag een graadje boven het vriespunt, in de nacht lichte tot matige vorst. Of de schaatsen uit het vet kunnen? Dat hangt af van de neerslag. Wel voelt het kouder dan het is, zeker woensdag en donderdag kan de gevoelstemperatuur zakken tot -9.

Dit was het weer voor nu, morgen meer weer!

Het lijkt een stralende maar korte dag te worden vandaag (Foto: Het_Bokje)
Het lijkt een stralende maar korte dag te worden vandaag (Foto: Het_Bokje)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!