FOK! Wat een weer: nog een dagje droog

herfstbanner

Goede morgen! 

Ook vandaag begint weer fris met -1 in Ell, elders in het land is het boven het vriespunt, tot 6 graden in het nooden en zuidwesten. In Zeeland geldt code geel vanwege dichte mist, op veel pekken is het mistig en begint de dag grijs. Later wordt het zonnig en blijft het droog, net als vanmiddag, wanneer de maximumtemperaturen van 9 tot 12 graden rond het gemiddelde zullen zitten. Veel wind is er niet, de wind die er is, komt uit het zuidoosten.

Vanavond neemt de bewolking toe en kan het gaan (mot)regenen bij nevel, de minimumtemperaturen zullen liggen tussen de 5 en 9 graden. Het lagedruk gebied waar ik het van de week over had, daar gaan we dinsdag en woensdag wat van merken. Dan is het even gedaan met het drogere weertype. De nachten worden hiermee wel wat zachter, ongeveel 6 graden. Overdag is het dan zo'n 10 tot 12 graden.

Tot morgen!

Ook iets over de grens, bij de Niers nabij Kesel is het de afgelopen dagen prima weer. (Foto: qltel)
Ook iets over de grens, bij de Niers nabij Kesel is het de afgelopen dagen prima weer. (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!