NBA-ster Stephen Curry komt naar PGA TOUR 2K23

De viervoudig NBA-kampioen, 2022 Finals MVP en achtvoudig All-Star slaat putts op de golfbaan, is een fervent golfliefhebber en nu dus ook te spelen in PGA TOUR 2K23. Stephen Curry is beschikbaar voor alle spelers als gratis download bij de release en gekleed in een opvallende Under Armour Curry Iso-Chill Golf verstelbare pet, Charged Curry SL schoenen, Curry Polar polo shirt en Curry Limitless shorts.

Maar Curry is niet de enige die van het hardhout naar de dansvloer stapt. Basketballegende Michael Jordan zal bij de release ook speelbaar zijn voor spelers die PGA TOUR 2K23 Standard Edition pre-orderen of de Deluxe Edition of Tiger Woods Edition kopen. Jordan is opgenomen in het Michael Jordan Bonus Pack. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in een competitie tussen de twee basketbalgrootheden in Exhibition Play, lokaal of online om te bepalen welke basketbalster de grootste legende is, of het opnemen tegen een elite-roster van PGA TOUR-profs, waaronder Tiger Woods, Xander Schauffele, Tony Finau, Brooke Henderson, Lydia Ko en meer.

PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition en PGA TOUR 2K23 Tiger Woods Edition (alleen digitaal) staan momenteel gepland voor release op 11 oktober, gevolgd door PGA TOUR 2K23 Standard Edition op 14 oktober, voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam.

PGA TOUR 2K23 (Foto: 2k Games)