Roller Champions is gratis beschikbaar voor Nintendo Switch

Ubisoft laat weten dat Roller Champions nu ook gratis beschikbaar is voor Nintendo Switch. Eerder kwam de game al gratis uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows pc. Ook is het nieuwe Disco Fever-seizoen voor begonnen.

Het nieuwe disco fever-seizoen brengt nieuwe mappen, gamemodi en items met discothema naar de gratis PvP-sportsgame. De nieuwe startarena, Brooklyn Court, is nu beschikbaar en twee andere arena’s, Venice Beach Park en Liberty Arena, worden op 23 juni en 4 juli toegevoegd. De arena’s van het kickoff-seizoen blijven nog wel steeds beschikbaar voor alle spelers. Disco Fever introduceert ook een nieuwe gamemodus, Arena 8, waarin zowel ervaren spelers als nieuwkomers worden uitgedaagd. Het skatepark krijgt tevens twee tijdelijke minigames, Star Dash en Star Dash Supernova, waarbij deelnemers zoveel mogelijk sterren moeten vangen om fans te krijgen en zo beloningen te ontgrendelen.

Het nieuwe seizoen krijgt ook weer een nieuwe Roller Pass die nieuwe items in discothema met zich meebrengt, voor zowel de gratis als premium tracks. Aangezien Disco Fever langer loopt dan het kickoff-seizoen, zijn er nu twee keer zoveel niveaus als voorheen. De update brengt ook nog een aantal andere nieuwigheden met zich mee, waaronder visuele verbeteringen aan de interface, nieuwe liedjes en quality-of-life features.

Roller Champions is gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows pc, via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.