'Suicide Squad: Kill the Justice League uitgesteld naar 2023'

Volgens Bloomberg heeft Warner Media stilletjes de game Suicide Squad: Kill the Justice League uitgesteld tot 2023. Dit baseren zij op meldingen van mensen die bekend zijn met de ontwikkeling van de game.

Verschillende andere grote videogameprojecten van Warner Bros. zijn ook uitgesteld. Titels op basis van Harry Potter, Batman en een LEGO-versie van Star Wars waren allemaal gepland voor 2021, maar zijn allemaal naar 2022 verschoven vanwege productieproblemen veroorzaakt door de pandemie en andere ontwikkelingsuitdagingen. Warner Bros. had oorspronkelijk gezegd dat de Suicide Squad-game, waarin een team van antihelden strijdt tegen gehersenspoelde superhelden zoals Superman, ook in 2022 zou verschijnen.

Jason Kilar, Chief Executive Officer van Warner Media, schreef vorige week op Twitter dat het releaseschema van dit jaar "een volledige reeks langverwachte games zal opleveren", naast logo's van de op Harry Potter gebaseerde game Hogwarts Legacy en de Batman-game Gotham Knights. Suicide Squad: Kill the Justice League, werd daar niet genoemd of getoond.

Suicide Squad: Kill the Justice League is de volgende game van Rocksteady Studios. Het in Londen gevestigde Rocksteady is vooral bekend om de Arkham-serie van Batman-videogames. Het is lang geleden dat de studio een nieuwe game uitbracht. De laatste grote titel van de studio, Batman: Arkham Knight, werd uitgebracht in juni 2015.