FOK! Wat een weer: nog altijd van hetzelfde

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hallo! Hallo, hallo. Een driedubbele groet vanaf een andere kant

Wat was het raar de laatste dagen, er zou veel neerslag komen, maar toch kwam het niet. Of ja, het kwam wel, maar op andere plekken dan verwacht. Ook qua temperatuur leek het maar niks met een maximum van 21 afgelopen week. Maar toch heb ik veel warmere temperaturen mogen meemaken. Onder de 23 is het niet geweest, ook vandaag leek weer zo'n dag waarin er geen zomer te bekennen is.

Vanuit het zuidwesten kwam een buienband die toen het hier aan kwam, leek te groeien. Een rommel volgde met wat stugge regen. Daar bleef het bij. Maar dat is enkel bij mij. Wat brengt het weer voor de rest van Nederland? Momenteel trekt een buienband naar het oosten, in het binnenland zijn ook nog buien vanuit het zuidwesten. En hier blijft het niet bij, vanaf Zeeland komt ook nog een bui langs, trekkend naar het noordoosten.

De temperatuur zal vanavond en vannacht rond de 13 graden liggen, in het noordoosten kan er nog een uitwerpsel komen van wat zich nu in Zeeland of Utrecht en Flevoland bevind.

Morgen is het wederom treurnis, in het westen kan veel neerslag vallen en ook elders in het land is het huilen met de pet op. Ik had graag beter nieuws willen geven maar helaas, beter dan dit, wordt het niet.

DJMO was vandaag aan de wandel met een fijn zonnetje (Foto: DJMO)
DJMO was vandaag aan de wandel met een fijn zonnetje (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.