OfficiŰle launch trailer Cyberpunk 2077 verschenen

CD Projekt RED heeft vandaag de launch trailer van Cyberpunk 2077 online gezet, de langverwachte actie-RPG van het team achter de Witcher-games. De Polen pakken flink uit met de trailer, met een paar mooie gameplayfragmenten en een soort ode aan de vrijheid die in de game aan je voeten ligt.

"Cyberpunk 2077 is een open-world, 'action-adventure story' die zich afspeelt in Night City, een bruisende metropool waarin obsessie voor glamour, macht en lichaamsmodificatie de boventoon voert. Je speelt als V, een huurling op zoek naar een uiterest uniek implantaat dat mogelijk de sleutel biedt tot het eeuwige leven. Je kunt de vaardigheden en cyberware van je personage volledig naar eigen voorkeur inrichten voor een unieke speelstijl, terwijl je een enorme stad verkent waarin de keuzes die je onderweg maakt het verhaal een eigen vorm geven", aldus de begeleidende beschrijving op YouTube. 

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december officieel voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en diens respectievelijke opvolgers, de Series X/S en PlayStation 5. Ook is de game via streamingdienst Stadia te spelen. Helaas worden op release niet meteen alle voordelen van de next-gen consoles benut, hiervoor verschijnt later een patch.