Chuck Norris viert Kerst in World of Tanks

Wargaming laat Holiday Ops in World of Tanks terugkeren. Tussen 9 december en 11 januari kun je virtueel een klein bergdorpje versieren. Alleen moet je wel opletten voor een inwoner: Chuck Norris.

Chuck heeft wat uitdagingen voor de spelers klaarstaan. Elke dag staat er een nieuwe op het programma, in totaal 32 missies. Er zijn allerlei rewards te verdienen, waaronder een extra slots voor tansk tijdens Holiday Ops waarbij je zelf de tankbonus kunt kiezen, en je kunt Chuck Norris als Commander krijgen.

Net als vorig jaar draait het bij Holiday Ops om het verdienen van versieringen. Er is genoeg te vinden in deze besneeuwde stad, van een pianist die optreedt voor de bewoners tot een enorme kerstboom op het dorpsplein. Door de stad aan te kleden, vergroten spelers niet alleen de feestelijke sfeer maar ook hun huidige opbrengst. Spelers worden beloond met verschillende versieringen en decoraties voor het maken van hun eigen vuurwerkshows (zij het met behulp van vijandelijke voertuigen) en het voltooien van speciale missies. Er zijn honderden versieringen om te verzamelen en 4 collecties om te voltooien, zodat spelers genoeg spullen hebben om te decoreren.

Bovendien zijn de Snow Maidens terug en geven ze dagelijks speciale geschenken uit. Elk van de vier Snow Maidens is verantwoordelijk voor een specifieke collectie: Kerstmis, Nieuwjaar, Lunar New Year en Magic New Year. Door elke dag beloningen uit dezelfde verzameling te selecteren, wordt een speciale meter gevuld en worden de mindere versieringen uitgesloten van je dagelijkse geschenken.

Iedereen die inlogt tijdens de periode krijgt een Pz.Sfl. IC, een Duitse Tier IV tank cadeau.