FOK! Wat een weer: nevel of mist met motregen

Vandaag is het bewolkt en nevelig met plaatselijk dichte mist. Zeer lokaal valt er motregen, later op de dag vooral in het noordwesten. In de loop van de dag verdwijnt de mist op de meeste plaatsen en in het zuidoosten is er kans op wat zon. De eerste uren ligt de temperatuur in het noordoosten en in Zuid-Limburg nog rond het vriespunt. De maximumtemperatuur ligt tussen 4°C in het zuidoosten en 8°C in het noordwesten. De wind is zwak, aan zee matig en waait in het zuiden uit het oosten, in het noorden is de wind zuidwestelijk.

In de nacht naar vrijdag is het op veel plaatsen bewolkt en nevelig. Vooral in de zuidoostelijke helft kan er in de opklaringen mist ontstaan. Het is overwegend droog en de minimumtemperatuur ligt tussen 6°C in het noordelijk kustgebied en -2°C in het zuidoosten. De overwegend zwakke wind komt uit richtingen tussen oost en zuid.

Vrijdag overdag verandert er nog steeds niet veel in het grijze weerbeeld. Wolken, nevel en mist houden de overhand en neerslag valt er niet of nauwelijks. De middagtemperatuur loopt uiteen van 2°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. De zwakke tot matige wind komt uit zuidelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Het station van Arnhem (Foto: Charged)
Het station van Arnhem (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.