Slachtoffer steekpartij overleden, politie zoekt getuigen

Voor de tweede keer binnen vier dagen is bij een steekpartij in Amsterdam iemand om het leven gekomen. Het slachtoffer overleed nadat hij gisteren werd neergestoken in de Warmoesstraat. Afgelopen dinsdag werd op klaarlichte dag de 22-jarige Amsterdammer Bilal Bichr neergestoken op Plein '40-'45 in Nieuw-West. Een dag later overleed hij aan zijn verwondingen.

Gistermiddag kreeg de politie rond 16:40 uur een melding binnen dat in de Warmoesstraat iemand was neergestoken. Al snel werd bekend dat er een verdachte was aangehouden voor het incident. Wat zich precies heeft afgespeeld in de Warmoesstraat en wat de aanleiding van het incident is, is nog niet bekend.

Update 11:00 uur
De politie heeft bekendgemaakt dat de vermoedelijke dader een 49-jarige man uit Almere is. Hij zit vast in beperking, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met een advocaat. De politie roept tevens getuigen, die nog niet met de politie gesproken hebben, op om zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook wil de politie graag (camera)beelden ontvangen. Deze kunnen worden geüpload via het tipformulier op de website.