Man in weerwolfmasker martelt dochter (2) van vriendin

Mocht je nog wat vertrouwen in de mensheid hebben en dat graag willen behouden: ga maar even wat anders doen, want dit bericht zal daar niet bij helpen. We bevinden ons in Florida, waar ene Andrew Bennett Ross-Celaius is opgepakt, en dat is nou echt een zieke geest van de bovenste plank.

Ross-Celaius, 37 jaar, wordt ervan verdacht de 2-jarige dochter van zijn vriendin ernstig mishandeld te hebben, hoewel het in de rechtbank vermoedelijk treffender omschreven werd als 'marteling' en 'pure terreur'. Sherrif David Morgan gaf aan nauwelijks woorden te kunnen vinden om de daden van het stuk zuurstofverspilling te beschrijven. "Dit is waar nachtmerries van gemaakt zijn, hier zou geen enkel kind ooit iets mee te maken moeten hebben."

Volgens de aantijgingen gooide Ross-Celaius regelmatig flesjes - al dan niet gevuld - tegen het slapende meisje, beschoot hij haar met een airsoftwapen, hing hij een elektrische band om haar nek waar hij schokken mee uitdeelde en verbrandde hij haar met een aansteker, waar als detail nog bij toe werd gevoegd dat hij 'soms een weerwolfmasker droeg' tijdens de mishandelingen. Of van seksueel misbruik ook sprake was is nog niet bekend, aldus Morgan.

Onderzoekers zijn van mening dat de moeder van het kind niet wist van de mishandelingen, maar ze zit wel in de problemen wegens verwaarlozing. Ze dacht dat haar kind ringworm had en ging naar het ziekenhuis, waar medisch personeel brandplekken zag die ze uiteindelijk op het spoor van mishandeling brachten. Ross-Celaius stond zijn gruweldaden overigens regelmatig met zijn telefoon te filmen en onderzoekers zijn nog altijd volop bezig met de ondankbare taak om alle beelden te bekijken.

Een andere man uit Florida is opgepakt op verdenking van het vernietigen van bewijs. Ross-Celaius zou hem vanuit de gevangenis gebeld hebben met het verzoek om een en ander te vernietigen.

Update
Naar nu blijkt, met dank aan oplettende lezers, is dit verhaal wat Ross-Celaius betreft inmiddels al afgesloten: hij is dood gevonden in zijn cel, vermoedelijk heeft hij zichzelf opgeruimd.