FOK! interviewt Chef-kok Syrco Bakker

Altijd al nieuwsgierig naar wat een chef-kok thuis eet? Of wat er allemaal bij komt kijken bij het werk van een chef-kok? Of wat zo iemand in zijn vrije tijd doet? FOK! mocht onlangs chef-kok Syrco Bakker interviewen.

FOK!ster Samzz toog naar het Het Strandhotel in Cadzand, waar twee sterrenrestaurant Pure C gesitueerd is. Daar stelde ze de vragen die door de users in dit topic werden gesteld. Het leverde een bijzonder interview op, wat je hier kunt teruglezen. Samzz over het interview: “Dit interview was voor mij de eerste keer, maar echt, wat vond ik het leuk om te doen. Het is erg inspirerend te praten met iemand die vertelt over zijn passie, wat hem drijft. Sowieso is het altijd leuk een kijkje in het vak van iemand anders te nemen.."

Samzz: "Syrco is echt een onwijs aardige, open en sympathieke man. Ik werd met grote glimlach begroet, de omgeving was echt prachtig en als je dan ook nog eens een lijst met leuke vragen hebt, ja dan gaat het bijna als vanzelf. Het smaakt (hue hue) naar meer, dat weet ik wel!"

Nieuwsgierig geworden naar het interview? Klik dan snel hier! 

Syrco Bakker
Syrco Bakker