Vrouw (69) mishandeld tijdens uitlaten hond

Een 69-jarige vrouw  is zondag 14 april 2019 omstreeks 16.30 uur naast de gymzaal op de Patrijslaan in Oosterhout door een nog onbekende man mishandeld tijdens het uitlaten van haar hond. Het slachtoffer werd in haar gezicht geslagen. Ze liep een gebroken neus en twee gebroken jukbeenderen op. De politie van het team Dongemond stelt een nader onderzoek in. Agenten hebben ter plaatse met een getuige gesproken.

De politie kreeg zondagmiddag een melding dat een vrouw mishandeld was op het voetpad naast de gymzaal op de Patrijslaan. Agenten zagen een oudere vrouw op de grond zitten. Ze bloedde hevig in haar gezicht, ze hield een doek tegen haar neus. Ze vertelde dat ze zonder enige aanleiding was geslagen door een man. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een getuige vertelde de agenten dat ze haar auto geparkeerd had en naar de supermarkt wilde lopen. Ze hoorde een man schreeuwen tegen het slachtoffer dat ze haar hond bij zich moest houden. Ze zag dat de man vervolgens de hond trapte. Hierdoor vloog het dier een halve meter naar achteren. Hierna sloeg hij de vrouw met gebalde vuist in haar gezicht. Ze zag dat zij daardoor op de grond viel. Hierna rende de man, die een grote kartonnen doos droeg, weg. De getuige verleende eerste hulp en belde 112.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen met de politie via 0900-8844. De dader was blank, circa 1.80 meter lang, tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij had donkere ogen, gemillimeterd zwart haar en had stoppels. Hij droeg een zwart t-shirt met korte mouwen en een zwarte broek, mogelijk een werkbroek.