Pakketbezorger onder bedreiging van vuurwapen overvallen in Tilburg

Vanmiddag rond 12.15 uur is op de Mahlerstraat in Tilburg een pakketbezorger onder bedreiging van een vuurwapen overvallen door vier daders. De bezorger raakte niet gewond. De politie heeft een tiener (15) aangehouden. De overige daders zijn nog voortvluchtig.

Een van de daders bedreigde de pakketbezorger met een wapen. Het viertal is er met de buit, een aantal mobiele telefoons, te voet vandoor gegaan. Het slachtoffer belde direct de politie. Meerdere politie-eenheden zijn ter plaatse gegaan en hebben in de omgeving naar de daders uitgekeken. Ook werd de hulp van het publiek ingeroepen via een Burgernet bericht met een summier signalement van de daders. Het zou gaan om vier mannen in zwarte kleding. Twee van hen droegen een capuchon en ze zijn ongeveer 1 m 70 lang. Dit leverde diverse tips op.

Waarschuwingsschot
Op de Kapelmeesterlaan zagen agenten personen die voldeden aan het signalement. Agenten zetten de achtervolging in en losten daarbij een waarschuwingsschot. Een tiener (15 jaar) uit Tilburg werd aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiebureau voor verder onderzoek.

Getuigen
De politie gaat verder met het onderzoek en de opsporing van de daders. In de Mahlerstraat en de Kapelmeesterlaan is sporenonderzoek verricht. De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.