Crowdfund blokkeerfriezen al op ruim een ton

De 'BlokkeerFriezen', die gisteren werden veroordeeld tot straffen die doodrijders, mishandelaars, aanranders en ander crimineel tuig niet eens krijgen, gaan in hoger beroep tegen de uitspraak van de krombank. De groep werd veroordeeld tot taakstraffen van 120 en 240 uur wegens het tegenhouden van een bus vol mensen van Kick Out Zwarte Piet (die op de terreurwatchlijst staat wegens gevaarlijk en extremistisch), teneinde ze weg te houden van grote groepen kinderen tijdens de Sinterklaasintocht vorig jaar.

Zo'n hoger beroep kost echter veel geld, want advocaten werken nu eenmaal niet voor niets en dus is er een crowdfundactie waar we met z'n allen kunnen zorgen dat deze mensen de best mogelijke verdediging krijgen in hun hoger beroep tegen de schrikbarend hoge straffen.

De eerste doneeractie leverde 43.000 euro op, maar het lijkt erop dat - nu de straffen zijn uitgedeeld - mensen nóg gemotiveerder zijn hun ongenoegen te uiten en de BlokkeerFriezen te steunen.

Je kunt je steun betuigen via deze doneerpagina

Doneeractie BlokkeerFriezen
Doneeractie BlokkeerFriezen

Update 09.53 uur:
Inmiddels staat de teller al op ruim 30.000 euro. Hij gaat hard!

Update 11:30 uur:
Binnen een dag heeft de crowdfundingsactie al meer opgehaald dan de eerste actie in totaal had. Inmiddels is de teller opgelopen tot 43.045,00 euro. 

Update 13:14 uur:
Laatste keer hoor, beloofd ( onder voorbehoud ), maar de teller staat inmiddels op ruim 62.500 euro

Update 18:25 uur:
De stand is nu 103.355 euro.

Geld inzamelen | Doneeractie.nl