Gio overweegt spelers te sparen tegen City

Feyenoord start komende dinsdag mogelijke met een andere spelers tegen Manchester City. Giovanni van Bronckhorst overweegt spelers te sparen.

De trainer liet tijdens de persconferentie weten dat er spelers zijn met pijntjes en hierdoor mogelijk niet in actie kunnen komen tegen Manchester City. Nicolai Jörgensen was maandagavond tijdens het perspraatje afwezig omdat hij zich niet lekker voelde.

Hierdoor is hij een vraagteken voor dinsdagavond. "Hij voelde zich na de lunch van vanmiddag niet lekker en slaat de persconferentie uit voorzorg over", vertelde Van Bronckhorst, geciteerd door Voetbal International. "De kans kan er zijn dat hij morgen niet kan spelen."

"Jörgensen is niet het enige twijfelgeval. Er zijn meer spelers met pijntjes", zo erkende Van Bronckhorst. Met het oog op komend weekend overweegt de trainer spelers te sparen. "Dat doe ik normaal nooit, maar ik houd ook rekening met komende zaterdag."

Van Bronckhorst wil zich niet zomaar gewonnen geven tegen Manchester City. "We moeten in alles top zijn om een resultaat neer te zetten. Iedereen weet dat het morgen een enorme opgave wordt, maar optimisme zit in mijn karakter. We gaan onze huid duur verkopen."