Karsdorp ziet El Ahmadi het liefst blijven

Karim El Ahmadi ontbreekt vanwege deelname aan de Afrika Cup tijdens de hervatting van de tweede seizoenshelft bij Feyenoord, maar hij blijft de club volgen. Met Marokko neemt hij deel aan het toernooi, dat in Gabon plaatsvindt. "Ik hoop dat mijn wifi daar sterk genoeg is om via een livestream te kijken", vertelde El Ahmadi in gesprek met Metro.

"3G of 4G zal daar ook niet al te best zijn. Anders houd ik het via livescore.com bij of bel ik met iemand die de wedstrijd zit te kijken. Dat komt wel goed." De middenvelder van Feyenoord mist de competitiewedstrijden tegen Roda JC, Willem II, NEC en FC Twente en de bekerwedstrijd tegen Vitesse.

Ploeggenoot Rick Karsdorp ziet de Marokkaan niet graag vertrekken. "Van mij mag hij hier blijven. Het is jammer dat we hem moeten missen, maar het is voor Karim natuurlijk prachtig dat hij voor zijn land kan uitkomen op zo’n toernooi. Als club moeten we stiekem hopen dat Marokko snel wordt uitgeschakeld, maar voor hem zelf hoop ik dat hij zo ver mogelijk komt."