Q-dj's Wietze en Lieke verwachten baby

Qmusic-dj's Wietze de Jager en Lieke Veld krijgen een kindje. De baby wordt in januari verwacht, zo maakte Wietze vrijdagochtend in zijn radioprogramma Mattie & Wietze bekend.

"Het is bizar en onrealistisch, maar Lieke doet het super goed. Ze is een beetje moe en heel veel aan het vreten", aldus Wietze. "Voor de rest zit alles erop en eraan. We hebben een twaalf weken echo gehad. Het is gezond en het ziet er allemaal top uit."

Wietze had de komst van de baby al eerder aangekondigd aan zijn vriend en collega Mattie Valk, die recent in het nieuws kwam toen bleek dat hij niet de vader was van de tweeling die zijn ex in maart op de wereld had gezet. De dj realiseerde zich goed dat de timing niet helemaal perfect was. "Dat vond ik best wel lastig. We weten allemaal wat er gebeurd is. Ik ben natuurlijk supergelukkig maar het is ook onwaarschijnlijk juist op dit moment."

Sportief
Mattie reageerde echter sportief op het babynieuws. "Natuurlijk heeft dit onderwerp een bepaalde lading voor me en dat zal ook altijd zo blijven. Maar dit is jullie verhaal, jullie geluk en ik wil daar het liefst niet in genoemd worden", zei hij.

Wietze en Lieke traden in september in het huwelijk. Lieke zei niet veel later al dat ze een babywens had. Tegen Viva vertelde ze dat ze zichzelf over vijf jaar met een aantal kinderen ziet.

Q-dj's Wietze en Lieke verwachten baby
Q-dj's Wietze en Lieke verwachten baby (Foto: BuzzE)