Linda.tv en Net5 gaan samenwerken

Net5 gaat samenwerken met Linda.tv. Vanaf donderdag 17 maart wordt 'De mobiel van...', een van de programma's van Linda.tv, in een uitgebreidere versie op televisie uitgezonden. Dit kondigde Net5 donderdag aan.

In het programma De mobiel van... interviewt Antoinnette Scheulderman bekende Nederlanders als Irene Moors, Saskia Noort, Bridget Maasland, Anita Witzier en Richard Groenendijk aan de hand van hun mobiele telefoon. Ze mag een uur lang ongegeneerd door hun agenda's, contacten, foto's en chats scrollen, wat interessante gespreksstof oplevert.

Linda de Mol zelf trapt de reeks af en vertelt aan de hand van de inhoud van haar telefoon over haar broer John, haar vriend Jeroen en haar twee kinderen, maar ook over haar Candy Crush-obsessie, de roem, de bedreiger van haar gezin en haar moeder die aan Alzheimer lijdt.

"Het is pure televisie en levert veel intieme gesprekken op. Wat mij betreft smaakt deze kruisbestuiving naar meer", oordeelt Net5-zendermanager Carter Duong. "We zijn volop aan het experimenteren. We vinden het dan ook erg spannend hoe dit programma ontvangen wordt op tv", zegt Linda's hoofdredacteur Jildou van der Bijl.

Linda.tv en Net5 gaan samenwerken
Linda.tv en Net5 gaan samenwerken (Foto: BuzzE)