Studente: men kijkt alleen naar m'n tieten

Felicia Czochanski heeft een opmerkelijke klacht. Volgens de 20-jarige studente aan de Fordham University in New York kijken mensen alleen naar haar tieten.

Het niet-onknappe blondje wil een lans breken voor haar medestudentets. Zij wordt namelijk uitsluitend beoordeeld op haar blonde haren en haar enorme voorgevel. Deze is met een cupmaat van maar liefst 75E dan ook een heuse blikvanger.

"Constant te worden omschreven als 'mooi' is niet gemakkelijk", klaagt Felicia. "Al snel leerden mensen mij alleen als dat mooie blondje met die dikke tieten kennen. Mensen leken echter mijn andere pluspunten te vergeten en/of te negeren."

En dat terwijl er zoveel meer in de studente zit. Ze vindt zichzelf namelijk intelligent en een uitstekende atlete. Ook zegt ze ambitieus te zijn.

Om zich lelijker voor te doen dan zij is, hulde zij zich in haar puberteit in joggingbroeken en veel te grote truien. En hoewel zij gek is op korte jurkjes en hoge hakken, twijfelt ze iedere ochtend nog voor de spiegel. Ook wordt de rondborstige blondine iedere keer nagestaard in de New Yorkse metro.

Hieronder een paar pics van de studente. Let vooral niet op de tieten, want dat wil ze niet...

 

SHPNY's Intern Diaries:1. Name: Felicia Czochanski2. Where do you go to school? Fordham University3. What is your...

Posted by Sarah Hall Productions, Inc. on donderdag 7 augustus 2014
 
 

Ciao, simplicimente, ciaodifficile trovare parole molto serie,tenterò di disegnare.Come un pittore,farò in modo di arrivare dritto cuorecon la forza del colore<3 -Mòda

Posted by Felicia Czochanski on zondag 5 februari 2012